Ülkemizde taşeron olarak istihdam faaliyetlerine devam ettiren kişilere devletten müjdeli bir haber geldi ve taşerona kadro verileceği belirtildi. Buna göre taşeron işçiler 11 Ocak 2018 tarihine kadar şahsen gerekli evraklar ile ilgili kamu kurumlarına giderek taşerona kadro başvurularını gerçekleştirdi.

Yurt geneli bir milyon civarı işçi taşerona kadro sonuçlarının açıklanmasını beklerken İşin Olsa ekibi olarak bizlerde taşerona kadro başvuru sonuçları, taşeron başvuru sonuçları haberlerini çok dikkatle takip ediyoruz. Şu ana kadar taşerona kadro başvuru sonuçları açıklanan tüm kurumların listesini sizlerle paylaşıyoruz.

TAŞERONA KADRO BAŞVURU SONUCU AÇIKLANAN KURUMLAR

Taşerona kadro başvuru sonuçları bilindiği üzere açıklanmaya devam ediyor. Peki hangi kamu kurumları taşeron başvuru sonuçlarını açıkladı? Yaptığımız incelemelere göre Kocaeli - Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, İzmir - İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Konya- Orman Bölge Müdürlüğü, Denizli - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kars - Aile İl Müdürlüğü kurumları taşerona kadro sonuçları açıklandı.

TAŞERONA KADRO SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Taşerona kadro sonuçları yurt geneli açıklanmaya devam ediyor. Peki taşerona kadro sonuçları nasıl öğrenilir? Buna göre pek çok site kurum adı vermeden direkt olarak taşeron başvuru sonuçları açıklandı şeklinde haberler yapıyor. Lütfen İşin Olsa sitemizi takip ederek güncel taşerona kadro başvuru sonucu açıklanan tüm kurumları öğreniniz Sizler için bizlerde tüm kurumları takip ederek taşerona kadro başvuru sonucu açıklanan listeleri veriyoruz.

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER