Tarım Bakanlığı personel alımı 2020 gelişmeleri gelmeye başladı. Toç-Bir Sen tarafından bir açıklama geldi. Açıklama göre Tarım ve Orman Bakanlığına personel alımı için süreç başladığı ifade edildi. 

YENİ PERSONEL ALIMI SÜRECİ;

Toç-Bir-Sen Başkanı Hüseyin Öztürk sosyal medya üzerinden yeni bir açıklama yaptı. Açıklamasında adayların soruları üzerine 9 Aralık 2019 tarihinde Bakan Bekir Pakdemirli ile görüşme yaptıklarını aktardı. 13 Ocak 2020 tarihinde ise personel adaylarının taleplerini Cumhurbaşkanlığına ilettiklerini ifade ettik dedi. Son olarak tarım ve Orman bakanı Bekir Pakdemirli’nin kararlığı ile yeni personel alımı için süreç başladığı ifade edildi. 

15 BİN PERSONEL İSTİHDAM EDİLECEK!

Geçtiğimiz günlerde kırsal kalkınma destekleri kapsamında 2 binden fazla projenin kabul edildiği ifade edildi. Buna göre 970 milyondan fazla destek ödemesi yapılacak. Bakanlığın vereceği destek hibeler ile personel istihdamı konusunda önemli bir fayda sağlanacağı ifade edildi. Buna göre 15 bin personel bu projeler sayesinde istihdam edilecek.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALINACAK?

Tarım ve Orman Bakanlığına personel alımı süreci başladı açıklaması sonrası gözler Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığından alım konusunda verilecek izinler doğrultusunda hangi unvandan kaç memur alınacağına çevrildi.

Hangi kadrodan ne kadar personel alımı bekliyorsunuz? Bu konudaki düşüncelerini yorum olarak paylaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim