25 Ağustos 2017 tarihleri Resmi Gazete merakla beklenirken sonunda kamuoyuna duyuruldu ve pek çok kamu kurumu ile bakanlıklara kadro açıldı. Buna göre açılan kadroların sayısı her ne kadar az da olsa adaylara müjdeli haberler verilmiş oldu.

Yayımlanan kadrolardan üçünü İşin Olsa ekibi olarak sizler için birleştirdik. Buna göre Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 34 memur, Gençlik ve Spor Bakanlığı 26 memur ve Diyanet İşleri Başkanlığı 28 memur alımı yapacak. Üç kurum için toplam ise 88 kişilik memur ataması yapılacak.

ALINACAK POZİSYONLAR

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
İlçe müdürü, mühendis, veteriner hekim, memur, şoför ve hizmetli kadroları için toplam 34 kişilik memur ataması gerçekleştirecektir. Alımların yakın zamanda yapılması bekleniyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı
İlçe gençlik hizmetleri ve spor müdürü, memur ve teknisyen yardımcısı kadroları için Gençlik ve Spor Bakanlığı toplam 26 kişilik memur ataması yapacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı

İlçe müftüsü, memur, şoför ve hizmetli olmak üzere dört farklı kadro için KHK ile Diyanet İşleri Başkanlığına toplam 28 kişilik memur kadrosu ayrıldı. Alımların ne kısa sürede yapılması bekleniyor.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 34 memur, Gençlik ve Spor Bakanlığı 26 memur ve Diyanet İşleri Başkanlığı 28 memur alımı olmak üzere toplam 88 kişilik atama gerçekleştirilecektir.