Türkiye'nin farklı kamu kurumlarında görev yapmakta olan taşeron işçilere bilindiği üzere kamuya geçirilecek. Taşeron yasası kapsamında bir milyon civarı taşeron işçinin kadroya geçirileceği duyurulmuşken adaylar müracaatlarını 12 Ocak 2018 tarihine kadar gerçekleştirmişti.

Buna göre kurumlar taşerona kadro başvuru sonuçlarını açıklamaya devam ediyor. İşin Olsa ekibi olarak bizlerde kurumların duyurularını takip ettik ve anlık olarak sizlere duyurmaya çalıştık. Buna göre Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından kamuoyuna yapılan açıklama ile taşerona kadro başvuru sonuçlarını açıkladı. Peki detaylar nedir?

TAŞERON SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından kamuoyuna resmi internet sitesi aracılığı ile önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan açıklama ile taşerona kadro başvuru sonuçlarını açıklandığı duyurulurken hangi adayların olumlu sonuç aldığı ve hangi adayların olumsuz sonuç aldığı belirtildi. Peki adaylar nasıl sorgulayacak?

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından kamuoyuna yapılan duyuru ile taşerona kadro başvuru sonuçlarınıın açıklandığı duyuruldu. Peki adaylar sorgulamalarını nasıl yapacak? Buna göre aşağıda bulunan linki takip edecek olan adaylar taşerona kadro başvuru sonuçlarını öğrenebilir.

SONUÇLARI BURADAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim