TV 8 kanalında haftanın belirli günleri yayın yapan Survivor programında her hafta heyecan giderek artıyor. Öyle ki her iki takımda da 6 kişi kaldı ve Kıbrıs yolunda em Survivor oyuncuları, hem oyuncuların yakınları da hem seyirciler için hareketli dakikalar yaşanamaya devam ediyor.

Survivor programının formatı gereği her hafa ödül oyunları, sembol oyunları, dokunulmazlık oyunları yapılmaktadır. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım bilindiği üzere isim yazmakta ve isimlerin yazılması sonucu bu kişiler SMS oylamasına çıkmaktadır. Buna göre son hafta Turabi, Damla, Hakan ve Ümit Karan isimlerinin yazılmasından dolayı halk oylamasına çıktı. Peki kim elendi?

SURVİVOR 4 HAZİRAN KİM ELENDİ

4 Haziran 2018 tarihinde yayımlanan Survivor'un yeni bölümünde kim elendi, Turabi, Damla, Hakan, Ümit Karan kim elendi? Buna göre isimleri yazılan kişiler halk oylamasına çıktı ve format gereği en az oyu alan kişi elenmektedir. Bu hafta en az oyu alan Ümit Karan ailesine veda etti. Önümüzdeki hafta yeniden dokunulmazlık oyunları yapılacak ve adaya teker teker isimler veda edecektir.

Editör: TE Bilisim