İnternet geleceğin en büyük yatırımları arasında yer aldığı için her gün neredeyse binlerce web site açılıyor. Bu web sitenin kalıcılığı için içerik önemli olduğu kadar kullanmış olduğunuz host firmanız da son derece önemlidir. Aynı ip'di hangi siteler bulunuyor? Siteniz kaç saniyede açılıyor? Sunucu firmanızın hizmet kalitesi gibi pek çok seçenek arama motorları tarafından aratılmakta ve siteye ona göre puan verilmektedir. Eğer yeni bir web site açmak istiyorsanız Sunucu Çözümleri firmasından linux hosting alabilir, sanal sunucu alabilir ya da hedefiniz büyük ise fiziksel sunucu kiralayabilirsiniz.

Kesintisiz Web Siteleri

Günümüzde pek çok firma elektrik kesintileri, teknik bakım, güncelleme gibi başlıklar ile siteleri sürekli olarak kapatmaktadır. Ancak bu web sitenize ciddi anlamda zarar verir. Eğer işe sağlam adımlar ile başlamak istiyorsanız mutlaka Sunucu Çözümleri firmasını tercih etmelisiniz. Bu firma ile kesintisiz yayın yapan internet sitesi sahibi olabilirsiniz.

Kurumsal kimlikten önce tecrübeli kadrosu ile profesyonel hizmetler sunmakta olan Sunucu Çözümleri firması 2013 yılında Antalya'da kurumsal kimlikleri ile kurularak hizmet vermeye başladı. 3 sene içerisinde başarılı bir grafik izleyen firma şu anda Türkiye'nin en büyük ve en çok tıklanan internet sitelerini bünyesinde barındırmakta ve kesinti olmadan yayın yapmalarını sağlamaktadır. Oldukça uygun paketleri ile sizlerde Sunucu Çözümleri firmasından hosting, sanal sunucu veya fiziksel sunucu alabilirsiniz. 

Destek almak için 0 850 304 71 04 telefon numarasından irtibat kurabilir veya https://www.sunucucozumleri.com internet sitesi aracılığı ile tüm paketleri öğrenebilir ve sizlerde internet yatırımlarınızı emin ellere bırakabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim