İçişleri Bakanlığına bağlı Emniyet Genel Müdürlüğü her sene bilindiği üzere polis alımları gerçekleştirmektedir. Polis alımları Polis Akademisi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilmekte olup ilgili ilanlar yayımlandıktan sonra çok sayıda aday rağbet göstermektedir. Buna göre Kasım ile Aralık ayının ilk haftasında mülakatları yapılan ve tamamlanan 26. DÖNEM POMEM üzerinden uzun bir süre geçti fakat henüz sonuçlar açıklanmadı. Adaylar sabırsız bekleyişlerini sürdürürken 26. dönem POMEM alımına yönelik sonuçların açıklanması için tarih verildi.

Çok Başvuru Yapıldı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Polis Meslek Eğitim Merkezi POMEM ve Polis Özel Harekat alımlarına çok sayıda adayların müracaat ettiği ve bu sebepten dolayı Beni bağışlasınlar, sınav sonuçlarının açıklanması çok uzuyor. ifadelerini kullandı. Mülakatların neden uzun sürdüğü adayların yoğun rağbet göstermesine bağlandı.

Çok Az Bir Süre Kaldı

26. dönem POMEM mülakatları Aralık 2020'nin ilk haftası itibaren sona erdi. Aradan uzun bir süre geçti fakat henüz sonuçlar açıklanabilmiş değil. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu POMEM mülakat sonuçlarının çok kısa bir süre içerisinde açıklanacağını vurguladı. Buna göre halen net bir tarih verilebilmiş değil fakat sonuçların Mart ayında açıklanacağı ön görülmektedir. Açıklandığında ilk sizn haberiniz olması için İşin Olsa sitemizi, mobil uygulamamızı ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim