Yurt geneli farklı kamu kurumları taşerona kadro başvurularını kabul etti. Buna göre taşerona kadro başvuruları 11 Ocak 2018 tarihine kadar devam etmiş olup şu anda kurumlar hazırladıkları tüm sonuç listelerini resmi internet siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır.

Buna göre taşerona kadro başvuru sonuçları en çok merak edilen kamu kurumları arasında yer almakta olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) müjdeli haberi duyurdu. Buna göre Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) taşerona kadro başvuru sonuçları açıklandı. Peki kimler kazandı, kimler reddedildi? İşin Olsa ekibi olarak tüm detayları açıklıyoruz.

TAŞERONA KADRO SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından kamuoyuna yapılan duyuruda taşerona kadro başvuru sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. Buna göre 921 kişinin başvuruları kabul edildi. İlgili adaylar taşeron sınavı yapılacağı tarih de kamuya geçebilmek için müracaatlarını yapacak. Ancak 136 kişinin başvuruları uygun bulunmadı.

Bilindiği üzere tüm kurumlar taşerona kadro sonuçlarını açıklıyor ve başvuruları uygun olmayan adayların müracaatları reddediliyor. İşin Olsa ekibi olarak taşerona kadro sonuçlarında reddedilen adayların nasıl bir yol izleyeceği konusu hakkında hemen aşağıdaki linki takip ederek bilgi alabilirsiniz.

Başvurusu Kabul Edilenler Listesi

Başvurusu Kabul Edilmeyenler Listesi

REDDEDİLEN ADAYLARIN YAPACAKLARI NELERDİR?

Editör: TE Bilisim