Ülkemizin en bilinir kamu kurumları arasında gösterilmekte olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. Bu senede Sosyal Güvenlik Kurumu SGK'nın memur ve personel alımı yapması beklenirken tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

İşin Olsa ekibi olarak edindiğimiz bilgilere göre 2018 yılına henüz girmeden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanı Mustafa Apaydın tarafından önemli bir açıklama yapılmış ve SGK'nın 50 memur alımı yapacağı öğrenilmişti. Buna göre SGK 50 kamu personeli alacak. Peki hangi pozisyona alım yapılacak, başvuru tarihleri ve detaylar nedir?

SGK 50 MEMUR ALIMI YAPACAK

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 50 memur kamu personeli alımı gerçekleştirecektir. Peki alıma ilişkin detaylar nedir, kimler başvuru yapabilir. Buna göre adayların 35 yaşını doldurmamış olmak, KPSSP22 veya KPSSP48 puan türlerinden birisinden en az 80 veya üzerinde puan almış olmak şartları aranmaktadır. Yine adayların hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden mezun olması gerekiyor. Peki başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak?

BAŞVURU DETAYLAR NEDİR?

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK 50 kişilik kamu personeli memur alımı yapacak. Buna göre başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların 29 Ocak ile 9 Şubat 2018 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmesi gerekmekte olup başvurular Sosyal Güvenlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı (Simon Bolivar Caddesi No. 23 Çankaya/ANKARA). adresine şahsen ya da posta yolu ile yapılacaktır. Başvuru günü geldiğinde bu ilanı daha detaylı olarak tekrar sizlere sunacağız.

Editör: TE Bilisim