Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan Sosyal Güvenlik Kurumu açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından hazırlanan ilan Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu.

Yayımlanan ilan da Sosyal Güvenlik Kurumunun kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere büro memuru kadrosu için toplam 193 kişilik personel alımı yapılacağı duyurulmuş ve başvurular alınmıştı. Sonunda başvuru sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. Sorgulama ekranı.

ASİL ve YEDEK LİSTE YAYIMLANDI

Sosyal Güvenlik Kurumu 193 büro memuru alımına gelen başvurular sonucu adaylar Kamu Personeli Seçme Sınavından almış oldukları puanlara göre sıralandılar ve oluşan sıralamaya göre Sosyal Güvenlik Kurumu 193 kişilik büro memuru alımı asil ve yedek liste Sosyal Güvenlik Kurumu resmi internet sitesi aracılığı ile yayımlandı.
Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yayımlanan ilan ile 193 kişilik asil liste ve 193 kişilik yedek liste oluşturuldu ve oluşan KPSS puanı da belli oldu.

KPSS PUAN SIRALAMASI

Sosyal Güvenlik Kurumu ilk atanan adayın 92,59 puanın ve en son adayın 85,5 puanda olduğu görülmektedir. Yedek listenin ilk adayı ise 85,49 puanda iken son adayın 83,63 puanda kaldı. Asil ve yedek liste isim olarak duyurulmuş olup adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim