Sivas' ın Ulaş ilçesinde meydana gelen kazada, yük treni ile yolcu treninin kafa kafaya çarpıştığı bilgisi aktarıldı. Kazanın saat 11.00 itibariyle gerçekleştiği ve ilk belirlemelere göre ise 10 vatandaşın yaralandığı bilgisi aktarıldı. Sivas' ın Ulaş ilçesi yakınlarında Bostankaya Tren İstasyonu çevresinde gerçekleşen tren kazasına ilişkin, ilk belirlemelere göre 10 vatandaşın yaralandığı aktarıldı. İki trenin kafa kafaya çarpıştığı ve trenlerin raydan çıkmadığı bilgisi verildi.

Sağlık ekipleri sevk edildi

Trenlerin kafa kafaya çarpışmasından sonra raydan çıkmadığı, kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekibinin sevkinin sağlandığı ve kurtarma ekiplerinin de bölgeye yönlendirildiği aktarılıyor. Üzen habere ilişkin ayrıntılar gelmeye devam edecek...

Gün içerisinde kahreden olaylar art arda geldi

İstanbul' da da askeri eğitim helikopteri düştü

İstanbul Sancaktepe' de eğitim helikopteri mahallenin arasına düştü. Sworsky tipi askeri eğitim helikopterinde acı bilançoya ilişkin açıklamalar valilik tarafından gerçekleştirildi. Valiliğin açıklamasında can kaybına ilişkin 4 şehit olduğu bilgisi verilirken, 1 yaralınınolduğu aktarıldı. Türkiye' yi yasa boğan acı haberde, helikopterin düşüş nedeniyle alakalı bir açıklama gerçekleştirilmedi. Helikopterin mahallenin ortasına düştüğü, ilk bulgularda 3 şehidin olduğu ancak sonrasında can kaybının arttığı bilgisi aktarıldı. Kahreden olaya ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan' ın da açıklamaları bulunuyor. Erdoğan açıklamasında " Sancaktepe'deki askeri helikopter kazasında 4 şehidimiz, 1 yaralımız var. Kaybettiğimiz askerlerimize Allah'dan rahmet, yaralı askerimize rabbimden şifalar diliyorum. Ve şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Rabbim milletimizi ve özellikle askerlerimizi her türlü kazadan, beladan, afetten korusun niyazında bulunuyorum. " ifadelerini kullandı. Görgü tanıkları da helikopterin binaya çarpmamak için manevra yaptığını ve sokağa düştüğünü aktardı.