Son dakika bilgisi olarak İzmir' de deprem olduğu bilgisi paylaşılıyor. Gün boyunca İzmir için şiddetli yağış ve fırtına uyarıları yapılmıştı. Depremin olduğu sırada da dışarıda çok yoğun bir fırtına ve şiddetli yağmur söz konusuydu. Vatandaşlar evlerinden kendilerini ne dışarı atabildiler, ne içeride kalabildiler. Zor anların yaşandığı bilgisi verilen İzmir' den son dakika bilgilerini takip ediyor, sizlere aktarıyor olacağız.

Yürekler ağza geldi

İzmir' de gerçekleşen depremde yürekler ağza geldi. Depremin 4.3 büyüklüğünde olduğu ve İzmir Menemen çevresinde meydana geldiği ifade ediliyor. Saat 23.20 itibariyle gerçekleşen deprem öncesinde, İzmir için yoğun yağış ve fırtına uyarıları yapılmış, gün boyunca vatandaşlara bilgilendirmeler gerçekleştirilmişti. Bu bilgilendirmelerin devam ettiği sırada, deprem meydana geldi ve İzmirliler 30 saniye boyunca sallandı. Dışarıda yoğun fırtına ve yağışın olduğu sırada gerçekleşen depremde, vatandaşlar zor anlar yaşadılar.

Deprem 7 kilometre derinlikte meydana geldi

İzmir Menemen ve çevresinde hissedilen depremin yerin 7 km altında meydana geldiği aktarılıyor. Yapılan incelemeler ve araştırmalarda olumsuz bir duruma rastlanmadığı açıklanırken, hemen Kızılay ve AFAD yetkililerinin bölgeye sevkinin sağlandığı ve kontrol maksatlı çalışmaların tüm hızıyla gerçekleştirildiği belirtildi. Korkutan depremde korkulan olmadı ve can kaybı yaşanmadı. Ucuz atlatılan depremin şokunu atlatan vatandaşlar sosyal medyada depreme yönelik paylaşımlar gerçekleştirdiler.