İstanbul Sancaktepe civarlarında Sworsky tipi bir askeri helikopterin düştüğü bilgisi aktarılıyor. Helikopterin mürettabat sayısı ve can kaybı olup olmadığına yönelik bilgi bulunmazken, helikopterin neden düştüğüyle alakalı bilgi de verilmedi.

Mahallenin ortasına düştü

Mürettebat sayısı ve ölü yaralı bilgisine ilişkin henüz resmi kaynaklar tarafından bir açıklama yapılmadı. Sancaktepe' de bir mahallenin ortasına düştüğü belirtilenSworsky tipi askeri helikoptere ilişkin, bazı görüntüler sosyal medyaya yansıdı. Üzen olaya ilişkin gündeme yansıyan fotoğraf aşağıdadır.



Helikopterin son görüntüsü sosyal medyaya böyle yansıdı

Umuyoruz ki bir can kaybı yaşanmadan bu sebebi bilinmeyen askeri helikopter kazasını atlatabiliriz. Olaya ilişkin yaşananları takipte kalıyor, sizlere aktarıyor olacağız.

Acı haber geldi saat 11:35

İstanbul Sancaktepe de mahallenin içerisindeki evlerin arasına düşen Sworsky tipi askeri helikopter kazasına ilişkin üzen haber geldi. Milyonları ağlatan olayda 3 askerimizin şehit olduğu, 1 askerin de ağır yaralı olarak kurtulduğu bilgisi aktarılıyor. Sancaktepe' de gerçekleşen kahreden olaya ilişkin yaşananları takip ediyor olacağız...



Valilik Açıklaması saat 11:53

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada kahreden helikopter kazasına yönelik acı haberin bilançosu aktarıldı. Eğitim uçuşu yapan helikopterin İstanbul Sancaktepe' de mahallenin ortasına düşmesiyle alakalı acı olaya yönelik valilik tarafından yapılan açıklamada 4 askerimizin şehit olduğu 1 askerimizin de yaralı olduğu bilgisi aktarıldı.