İstanbul' da yürekleri yakan olay

Çekmeköy' de bir askeri helikopterin zorunlu iniş yaparken, site içerisindeki bir bahçeye düştüğü bilgisi aktarıldı. Üzücü olayla alakalı yapılan açıklamada can kaybı ve yaralı bilgisine yönelik bir ibare yer almazken, olay yerine çok sayıda ambulansın, itfaiye ve güvenlik gücünün sevk edildiği bilgisi verildi. Konuya yönelik İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı tarafından yapılan açıklamada " Aldığımız bilgilere göre şu anda Sancaktepe Çekmeköy sınırında ama Çekmeköy sınırında askeri helikopter acil iniş sırasında düştü. İnşallah temenni ediyoruz can kaybı olmasın, yakın zamanda yine Sancaktepe 'de yine askeri helikopter düşmüştü. 4 askerimiz şehit olmuştu. İnşallah burada temenni ediyoruz , herhangi bir can kaybı yaşanmadan bu olayı atlatmış olalım. Çok sayıda ambulans olay yerinde, itfiaye ekiplerimiz de bölgede. Biraz sonra oraya hareket edeceğiz. Helikopter Sultangazi caddesine yakın bir noktada düşmüş. Oradaki sağlık ekipleri yaralılar var mı tespit edecek. Temenni ediyoruz inşallah can kaybı olmaz, düştüğü yer bir sitenin bahçesi.  " ifadeleri kullanıldı.

4 askerimiz yaralı olarak belirtildi

Yürek yakan olayda, 4 askerimizin yaralı olarak hastaneye sevk edildiği bilgisi aktarılıyor. Konuya ilişkin açıklama yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıklamasında " Çekmeköy ilçemiz Kirazlıdere Mahallesi Sultangazi Caddesi Parkverde Sitesine düşen askeri helikopterdeki 4 yaralı askerimiz Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir. " şeklinde aktardı.

Detaylar henüz aktarılmadı

Zorunlu iniş yaparken düştüğü ifade edilen helikopterin neden zorunlu iniş yaptığı, neler yaşandığı konusunda henüz bir bilgi paylaşılmadı yukarıda yalnızca belediye başkanı ve valinin açıklamalarına yer verdik. Yeni bir açıklama kamuoyuna aktarıldığında gelişmeleri sizlere ulaştırıyor,bilgilendirme sağlıyor olacağız.

Vali acı haberi verdi, 4 askerimiz de şehit oldu...