Binali Yıldırım' ın Ekrem İmamoğlu' nun 25 bin oy önde olmasıyla alakalı olarak yaptığı açıklamaların ardından konuşma gerçekleştiren AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocaklı, Yıldırım' a ait oyların Ekrem İmamoğlu' ya yazıldığını söyledi. Binali Yıldırım, yaptığı açıklamasında tebrik etmesini bildiklerini ancak 319 bin geçersiz oy bulunduğunu söylemişti.

Sözü AK Parti İstanbul İl Başkanına Bıraktı

Binali Yıldırım, geçersiz oy oranları ve elde edilen verilerle alakalı bilgilendirmeleri yapmak üzere sözü İstanbul AK Parti İl Başkanına bırakacağını söylemiş, oradaki verilerin önemli olduğunu ifade etmişti. Konuya ilişkin yapılan açıklamada " Binali Yıldırım'ın aldığı bazı oylar Ekrem İmamoğlu'na yazıldı. " ifadelerini kullanan Bayram Şenocaklı' nın açıklamalarının detayları birazdan haberimizde...

Açıklamanın Devamı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Şenocak " Teşkilatlarımız dün geceden beri teyakkuz halinde hiç uyumadan tüm verileri tekrar gözden geçiriyorlar. İstanbul'da sonucu etkileyecek şekilde bu usulsüzlüklerden emin olun fazlasıyla mevcut. Biz bunu ispat etmeye hazırız. Geçersiz oyların da sonucu değiştireceği aşikardır. Daha önce de söylediğimiz gibi İstanbul'da sonuç AK Parti ve Sayın Binali Yıldırım'dır. " ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim