Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıklama yaparak, yeni askerlik sistemiyle alakalı çok sayıda soru yöneltildiğini aktaran CNN Türk sunucularına yanıt verdi. Son dakika gelişmesi olarak aktarabileceğimiz bu haberde, Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli ifadeler kullanarak, meclis başkanı seçiminin ardından bu sürecin yaşanacağını vurguladı.

MECLİS BAŞKANI SEÇİMİ

Açıklamasında " Seçim sonrasına kalır, mecliste büyük ihtimalle yarın meclis başkanlığı seçimi var. O turlar bitince yarın saat 17.00 gibi büyük ihtimalle biter diye düşünüyoruz. Sayın Bahçeli zaten bu noktada açıklamasını sağolsun yaptılar, bizlerde arkadaşlarımızla çalışmalarımızı yaptık. Bütün milletvekillerimizin eksiksiz mecliste olmasını istiyoruz, bir an önce orda seçimi bitirip yeni meclis başkanımız görevine başlamış olacak diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında yeni askerlik yasasıyla alakalı açıklamalara da yer verdi. Açıklamasında yeni askerlik yasasının ne zaman çıkacağı yönündeki soruya da önemli bir yanıt verdi ve yeni askerlik yasasıyla alakalı düzenlemenin seçim sürecinden sonra gündeme geleceğini ve yakın zamanda çıkacağını vurguladı.

YENİ ASKERLİK SİSTEMİ AÇIKLAMASI GELDİ

Cumhurbaşkanı erdoğan yeni askerlik sistemindeki düzenlemeyle alakalı " Yakın yakın, tarih vermeyeyim, şimdi Milli Savunma Bakanımız da yurt dışında. Ancak süreç yakındır. " ifadelerini kullandı.

ASKERLİK SİSTEMİYLE ALAKALI TÜM GELİŞMELER CANLI CANLI İSİNOLSA.COM ADRESİNDE SİZLERLE OLACAK! TÜM GELİŞMELERİ TAKİP ETMEK İÇİN İSİNOLSA.COM MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİRMEYİ UNUTMAYINIZ. UYGULAMALARIMIZ ÜCRETSİZ OLARAK UYGULAMA MAĞAZALARINDA KULLANIMA SUNULMUŞ DURUMDADIR.

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim