İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sürekli olarak dile getirdiğimiz ve detaylarını ulaştırmaya çalıştığımız bekçi, polis, jandarma alımları hakkında önemli açıklamalara yer verdi. TBMM' de devam eden bütçe komisyonunda söz alan Süleyman Soylu, güvenlik güçlerinin sayısında meydana gelen artışa dikkat çekerek, yeni alımlar hakkında süreçleri ve tarihleri aktardı. Açıklamasında bekçi sayısının 30 bine çıkarılacağını aktaran Süleyman Soylu, hali hazırda devam eden bekçi alımları için sürecin de 1 aya kadar tamamlanacağını ifade etti...

Bekçi, polis, jandarma alımı bekleniyordu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Bütçe komisyonunda yaptığı konuşmasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yürütülmekte olan memur alımlarına ve buralardaki sayıya dikkat çekerek, süreçlerin 1 aya yakın bir zaman içerisinde tamamlanacağını ve alım sayısının 25 bine çıkarılacağını duyurdu. Açıklamasında bekçi sayısındaki artışın da sağlanacağını aktaran Süleyman Soylu, 30 bin bekçi sayısına ulaşılmasının hedeflendiği bilgisini aktardı. Yakın zaman içerisinde yürütülen diğer alımların tamamlanacağını ve burada yeni bekçi, polis, jandarma alımlarının söz konusu olabileceğini ifade etti.

Tüm gelişmeleri takip edin

Bekçi, jandarma ve polis alımlarını takip etmek için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı indirerek, tüm ilanlardan anlık olarak haberdar olabilirsiniz. Uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirebilir, gelişmelerden bildirimler alabilirsiniz. Uygulamalarımız şuanda 100 bine yakın kişi tarafından indirilmiş ve aktif olarak kullanılıyor durumdadır. Tüm memur alımlarına başvuru süreçleri, başvuru detayları ve diğer bilinmesi gereken noktaların farkında olmak, başvuru süreçlerinin doğru ve eksiksiz yürütülmesi konusunda açmış olduğumuz Facebook grubumuza davetlisiniz. Katılarak ilanlara başvuru yapan diğer adaylarla yardımlaşabilir, problem yaşadığınız yerlerde yardım isteyebilir, fikir danışabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim