Bir süredir yoğun bakımda tedavi gördüğü bilinen, ünlü Yeşilçam oyuncusu Ayşen Gruda, yaşama veda etti. Milyonlarca kişi tarafından sevilen, akıllara kazınan oyunculuk yeteneği, iyi kalbi ve güleryüzüyle tanınan, tiyatronun efsaneleşmiş isimlerinden Ayşen Gruda, yoğun bakımdaki yaşam mücadelesine yenik düştü. Saat 15.30 itibariyle hayatını kaybettiği hastane yetkilileri tarafından bir basın açıklaması gerçekleştirilecek.

Milyonların tanıdığı isim, yürekleri dağladı

Milyonlarca kişi tarafından sevilen, hiç unutulmayacak isimlerden birisi olan ünlü tiyatro ve film oyuncusu Yeşil Çam' ın çınarlarından Ayşen Gruda' nın ölümü, milyonları yasa boğdu. Bir neslin çocukluğunda tanıma fırsatı bulduğu, çok sayıda Yeşil Çam filmiyle hayatımıza güzellik katan, Hababam Sınıfı' nın da unutulmaz yüzlerinden olan Ayşen Gruda' yı son yolculuğuna uğurlamak isteyenler hastaneye akın etti.

Son yolculuğuna uğurlanacak

Ayşen Gruda' nın son yolculuğuna uğurlanacağı tarih ve yer kamuoyuna yapılacak bilgilendirmeyle netlik kazanacak. Milyonlarca kişinin sevdiği bir isim olan ünlü oyuncu Ayşen Gruda' nın yoğun bakımda tedavi görürken hayatını kaybettiği hastaneden şu sıralarda bir basın açıklaması gerçekleştirilecek.

Ayşen gruda öldü mü? Kimse inanamadı

Çok sevilen isimlerden birisi olan Ayşen Gruda' nın öldüğüne kimse inanamadı. Sevenlerini üzüntüye boğan sanatçının kaldığu hastaneden basın toplantısının yapılması bekleniyor. Binlerce seveninin hastaneye akın ettiği bilinen Ayşen Gruda' nın son yolculuğuna uğurlamak için geldiklerini belirten vatandaşlar, kendisinin unutulmaz bir isim olduğunu ve hafızalardan asla silinmeyeceğini ifade ettiler. Ayşen Gruda kimdir, oynadığı filmler nelerdir herkes tarafından biliniyor olmasına rağmen ünlü oyuncu Hababam Sınıfı, Yedikocalı Hürmüz, Neşeli Günler gibi klasikleşmiş Türk sinemasının önemli filmlerinde yer almıştı...

Editör: TE Bilisim