Ankara' da Necatibey Caddesinde 9 katlı bir binada doğalgaz nedeniyle patlama meydana geldiği aktarıldı. Bölgeye sağlık ekiplerinin sevk edildiği bildirilirken, ilk belirlemelere göre 6 kişinin yaralı olduğu ifade ediliyor. Korkutan patlamaya ilişkin detaylar geliyor...

BÖLGE BOŞALTILIP TRAFİĞE KAPATILDI

Ankara' da meydana gelen korkutan patlamaya ilişkin olarak ilk belirlemelere göre 6 kişinin yaralandığı bilgisi verildi. Bölgeye sağlık, güvenlik ve itfaiye ekiplerinin sevkinin çok sayıda sağlandığı yönünde aktarımlar gerçekleşirken, binanın Necatibey Caddesi' nde bulunan 9 katlı bir apartman olduğu aktarıldı. Gelen son dakika bilgilerine göre patlamanın binanın 1. katında meydana geldiği ve ilk belirlemelerde 6 kişinin yaralandığı aktarıldı. Doğalgaz patlaması olarak aktarılan korkutan patlamaya yönelik detaylar gelmeye devam edecek. Şuan itibariyle Sıhhıye' den Necatibey Caddesine doğru giden tüm yolların trafiğe kapatıldığı bilgisi aktarılıyor. Vatandaşların ve araçların giriş çıkışına izin verilmiyor, bölge güvenlik çemberine alınmış durumda.

Saat: 19.34

TERÖR SALDIRISI İHTİMALİ KORKUTTU

Büyük bir şiddetle gerçekleşen patlamada terör saldırısı ihtimali nedeniyle yürekler ağza gelmişti. Yapılan ilk çalışmalar neticesinde terör saldırısı ihtimali olmadığı ortaya çıktı. Patlamanın doğalgaz patlaması olduğu kesinlik kazandı. İlk bulgularda yaralı sayısının 6 olduğu aktarılmıştı, yaralıların durumuyla alakalı henüz bir bilgilendirme gerçekleştirilmedi. Konuya ilişkin resmi makamlardan açıklama yapılması bekleniyor. Korkutan patlamada binanın ciddi manada hasar gördüğü bilgisi aktarılırken, bölgenin hala trafiğe kapalı olduğu vurgulandı. Sıhhıye yönünden itibaren araç ve yaya trafiğine karşı önlem alınmış durumda.

Editör: TE Bilisim