Son dakika bilgisi olarak üzen bir olay gündeme yansıdı. Ankara Kızılay' da bir belediye otobüsünün yayaların arasına daldığı aktarıldı. Olayda yaralıların olduğu bilgisi aktarılırken, bölgeye sağlık ekiplerinin sevk edildiği bilgisi aktarılıyor. Meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre bir kadının otobüsün altında kaldığı bilgisi verildi.

Olaya yönelik detaylar geliyor..

GÜNCELLEMELER

Ankara Kızılay' da gerçekleşen kazaya ilişkin yaralı sayısının şuan itibariyle 2 kişi olduğu aktarıldı. Edinilen ilk bilgilere göre, bir kadının otobüsün altında kaldığı aktarılmıştı, diğer yaralının durumuyla alakalı henüz bir bilgi bulunmuyor.
Saat: 16.01

KIZILAY ÇANKAYA İSTİKAMETİ

Ankara' da meydana gelen kazada Çankaya Gaziosmanpaşa hattının belediye otobüsünün karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayalara çarptığı bilgisi aktarılıyor. Bölgeye ambulans ve itfaiye ekiplerinin sevki sağlandı. Gelen haberlere göre bir kadının otobüsün altında  kaldığı aktarılmıştı, yaralıların durumunun ne olduğuyla alakalı ise yeni bir bilgi ulaştırılmadı.

GÖRGÜ TANIKLARININ AÇIKLAMASI

Gaziosmanpaşa hattının otobüs şoförünün yayalara çarpmamak için otobüsü refüjlere doğru manevra yaptırdığı, ancak her ne kadar çabaladıysa da başarılı olmadığı aktaran görgü tanıkları olduğu basına yansıyan diğer gelişmelerden.

YARALILAR HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Karşıdan karşıya geçme çalışan Neslişah E. (12) ile Gülşen M'ye otobüsün çarptığı aktarılıyor. Bu iki yaralının yanı sıra şoförün de yaralı olduğu aktarılırken, Gülşen M' nin durumunun ağır olduğu bilgisi veriliyor. Yaralıların çevredeki hastanelere kaldırıldığı ve tedavilerinin burada devam ettiği aktarıldı.

Editör: TE Bilisim