21 Haziran 2021 tarihi ile yapılan açıklamaya göre bazı kısıtlamaların kalktığı açıklandı. Saat 15:00 itibari ile başlayan ve 19:00 itibari ile biten Kabine toplantısı sonuçlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamaları yaptı. Beklenen açıklamalar gelerek Erdoğan herkese Müjdeyi paylaştı. Özellikle Sokağa çıkma kısıtlamaları gibi durumlar hakkında açıklama yapıldı.

SEYAHAT VE SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMALARI KALKTI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğandan gelen açıklamaya göre 1 Temmuz 2021 tarihi ile yeni  kararlar açıklandı. Bu yönde Sokağa çıkma kısıtlamalası ve seyehat kısıtlamaları kalkarak 1 Temmuz 2021 tarihi ile uygulanacak. Açıklama ise,

"1 Temmuz'da başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıyoruz. Müzikle ilgili sınırlamayı da 24.00'e çekiyoruz."

"(Kovid-19 tedbirleri) Şehirler arası seyahat kısıtlamalarıyla şehir içi toplu taşıma araçlarındaki sınırlamalar sona eriyor."

"(1 Temmuz itibarıyla) Kamu kurum ve kuruluşlarında normal mesai düzenine geçiliyor."

Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan açıklamalarına tüm detayların İçişleri Bakanlığı tarafından gelecek Genelge ile detaylı bir şekilde açıklanacağını bildirdi.

Editör: TE Bilisim