ŞOK Marketleri tarafından yayımlanan indirimli ürün ve kampanyalı kataloğunu sizler için yayınlayarak hafta sonu satışa sunulacak ürünler açıklandı. Cumartesi günü itibariyle satışa sunulacak olan ŞOK Aktüel ürünler birçok vatandaş için yeni fırsat olarak değerlendirirken yarın satışa sunulacak olan ürünleri merakla beklemeye başladılar.

22 Eylül 2018 tarihinden itibaren Türkiye üzerindeki tüm ŞOK marketlerde sunulacak olan ürünler birbirinden farklı kampanyalar ve indirimler ile birçok vatadanşı mutlu edecek gibi gözükmektedir. ŞOK martketlerinin yapmış olduğu ilk aktüel ürünlerin indirim çarşamba günü vatandaşlar ile buluşmuştu çarşamba günüyle birlikte vatandaşlara ön kampanyaları sunan ŞOK maretleri haftasonu itibariyle de asıl olan aktüel indirimlerini göstermektedir.

ŞOK MARKETLERİ KAMPANYA FİYATLARI

ŞOK aktüel ürünlerin bu haftaki kampanyaları şu şekilde açıklandı. Aktüel Katoloğunda yer alan ürünlere göre; organizerli balıkçı çantası 24,90 TL'ye sepetli balıkçık kovası ise 24,90 TL'ye satışa sunulacağı açıklandı. Led ışıkların fiyatları 9,95'den olucakken led ışıldak ve kumsal tavalarını da 44,90 TL'ye alabileceksiniz. ŞOK martketleri bünyesinde bir seferde 25 TL ve üzeri yapacağınız alışverişlerde sizler için indirime sunulan ürünlerin fiyatları ise şu şekilde; Sütaş Tost Peyniri 16 TL yerine 10 TL'ye vatandaşlara sunuldu.

Editör: TE Bilisim