Türkiye geneli 3 bin 500'den fazla mağazası ile satışlarına devam eden ve son yıllarda önemli çıkış yakalamayı başaran Şok Market Türkiye'nin dört bir yanına uygun bulduğu alanlara yeni şube açılışları yapmaya devam etmekte olup müşteri memnuniyetine oldukça önem vermektedir.

Hafta içi ve hafta sonu büyük fırsatlar ile tüketicinin karşısına çıkmakta olan Şok Market her hafta yeni aktüel ürünler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bu hafta sonu Şok'ta ne var sorularının yanıtı Şok Market aktüel ürünler listesi ile duyuruldu. Buna göre 2 Haziran ile 5 Haziran tarihlerinde Şok Markette neler var, Şok Markete neler gelecek, neler satılacak sorularının yanıtı öğrenildi.

ŞOK MARKET AKTÜEL 2 HAZİRAN

Şok Market aktüel ürünlerine bakıldığında 2 Mayıs'ta Şok'a neler gelecek sorusunun yanıtı öğrenildi. Buna göre Fesleğen 1,99 TL, A+ XSS Buzdolabı 869 TL, 49 inç uydu alıcılı led TV 1399 TL, komple blender seti 129 TL, granit tost makinesi 99 TL, fırın sütlaç kasesi 6,95 TL, kamp taburesi 9,95 TL dondurmalık üçlü 5,95 TL, yayık sürahi 9,95 TL,'ye satılacaktır. Şok aktüel ürünlerinin diğerlerini hemen aşağıdaki resimlerden görebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim