Her hafta olduğu gibi bu hafta içerisinde de ŞOK marketleri müşterilere sunulacak ürünler meraklıları tarafından merakla beklenmektedir. ŞOK sizleirn evlerinizde, iş yerlerinizde ihtiyacınız olan ürünleri en uygun fiyatlar ile ayağınıza getirirken sizlerinde en faydalı bir şekilde kullanmanızı sağlamkatadır.  Bu hafta ŞOK marketleri tarafından ürünler ile birlikte bir de " Evin İhtiyaçları İçin Şok Yeter De Artar" sloganlarıyla birlikte kampanyası ile birlikte satışa sunulan ürünler sizlerin ve çevrenizdeki kişilerin ilgisini çekerek ürünlerinizi almanızı ve her hafta farklı bir kampyanlı üründen de faydalanmanızı sağlayacaktır.

Birçok ürünün yer aldığı bu haftaki ŞOK Aktüel ürünlerde ŞOK marketlerinin vazgeçilmezi olan müşterilerine özel 17 Ekim-23 Ekim tarihleri arasında fırsat kampanyalarını da yükselterek daha çok indirimden faydalanarak tüm ürünleri bitirme hedefinde. Geçen haftaki ürünleriyle birlikte göz dolduran ŞOK marketleri aynı performansı da bu hafta içerisinde vereceği ve performansında bir tık üste çıkacağı görüşünde.

ŞOK MARKETLERİ İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

Karaoke Mikrofon 54,90 TL, Line Çerezlik 3,95 TL, Line Kase 3,50 TL, %100 Baskılı Havlu 4,95 TL, Peçete 3’lü set 5,95 TL, %100 Pamuktan üretilmiş Lisanslı Çocuk T-Shirt 10,90 TL, Pirinç 14,75 TL, Evin Ayçiçek yağı 32,50 TL, Altınküp Küp Şeker 1 kg 8,25 TL, Toz Şeker 5 kg 19,75 TL, Piyale Un 2kg 9,25 TL, Piyale Makarna Çeşitleri 1,15 TL ürünler ve daha fazla indirimli ürün 17 Ekim tarihinden itibaren 23 Ekime kadar Şok marketlerinde olacak.

Editör: TE Bilisim