Ülkemizin market sektöründe son yıllarda büyük bir çıkış yakalayan ve Türkiye'nin farklı noktalarına en çok şube açılışı yapan firmalar arasına giren Şok market yine en iyi ürünleri oldukça uygun fiyatlara tüketiciye satarak tüm müşterilerini memnun etmeye devam etmekte olup özellikle Şok aktüel ürünler ile karşımıza çıkmaya devam etmektedir.

Şok Market belirlemiş olduğu gün itibari ile Türkiye geneli tüm mağazalarına anlaşılan aktüel ürünleri getirmektedir. İşin Olsa ekibi olarak sizler için Şok Market aktüel ürünler kataloğunu aldık ve Şok Marketin 20 Haziran ile 26 Haziran tarihleri arasında neleri satacağını, Şok market indirimli ürünlerde nelerin var olduğunu sizlere açıklıyoruz.

ŞOK MARKET AKTÜEL

Şok Market tarafından Türkiye geneli dağıtılacak olan kataloglara bakıldığında Şok Market'e 20 Haziran'da ne gelecek, Şok Markette 20 Haziran'da neler satılacak sorusunun yanıtı alındı. Peki Şok Market aktüelde ne ürünler var? Buna göre kataloğa bakıldığında 12 litre su depolayarak arıtma özelliğine sahip 2 yıl garantili cihaz 299 TL, dikdörtgen mangal 39 TL, 32 parça piknik seti 14,90 TL, 72 cm yüksekliği bulunan kaydırak 59,90 TL, piknik örtüsü 11,90 TL, yuvarlak tepsi 14,90 TL, tabure 7,95 TL'den satılacaktır. Şok Market aktüel ürünleri getirmeye devam etmekte olup kataloğun hazırlanması ile hemen aşağı bölümde resim olarak sizlere aktüel ürünleri paylaşacağız.

Editör: TE Bilisim