Ülkemizin en önemli market zincirlerinden bir tanesi ve olan ve Türkiye geneli şu ana kadar 5 bin 500 civarı mağazaya ulaşan Şok Market müşteri memnuniyetini artırmak için yeni çalışmalar sürdürmekte olup haftanın belirli günleri aktüel ürünlerin satışını da gerçekleştirmekte ve resmi internet sitesinden Şok aktüel bağlantısı ile paylaşmaktadır.

Şok Market mağazalarından pek çok ürünü oldukça uygun fiyata satmakta olup müşterilerin en çok rağbet gösterdiği ürünlerden pek çok Şok aktüel üzerinden satılmaktadır. İşin Olsa ekibi olarak Şok Market aktüel ürünleri paylaşıyoruz. Şok Markette 4 Temmuz itibari ile bu ürünler satılacaktır.

ŞOK AKTÜEL 4 TEMMUZ

ŞOK Market 4 Temmuz - 11 Temmuz aktüel ürünleri internet sitesi üzerinden paylaştı. Peki Şok aktüel ürünler nelerdir? Buna göre ahşap bahçe oturma grubu 2 bin 499 TL, maraşım kesme dondurma 14,95 TL, beton kek kalıbı 12,90 TL, büyük kek kalıbı 12,90 TL, bay bayan plaj terlikleri 6,95 TL, defne mini fırın 119 TL, blender set 89,90 TL, granit tepsi 29,90 TL, oyuncak arabalar 7,95 TL'den satılacaktır. Diğer ürünleri hemen aşağı bölüme ekliyoruz.

Editör: TE Bilisim