ŞOk aktüel bu hafta içerisinde vatandaşlara satışa sunulacak olan ürünlerin fiyatlarını ve kampanya detaylarını tanıtan aktüel kataloğunu yayınladı. Bizlerde sizlerin indirimli ve kampanyalı ürünlerden yararlanabilmeniz için 12-18 Eylül ŞOK marketleri katoluğunu bularak sizler için derledik. ŞOK aktüel ürünler ile sizlerin eksiklerinizi tamamlamınıza eksiklerinizi giderirken de oldukça ucuz ve birbirinden değerli kampanyalardan yararlanılması sağlanmaktadır. Okulların açılmasına sayılı günler kala Eylül ayının ikinci haftası içerisinde indirimli aktüel ürünlerin sizler ile buluşmasına sayılı günler kaldı. 12 Eylül 2018 tarihinden itibaren tüm ŞOK marketlerde olucak indirimli aktüel ürünler ile hem okul eşyası eksiklerinizi tamamlayarak tam takır okula çocuklarınızı yollayabileceksiniz.

ŞOK aktüel ürünlerde birbirinden farklı kampanyalar sizleri bekliyor. Kampanyadan en gözde fırsatlar ile yararlanırken birbirinden farklı ürünlere de sahip olma imkanı bulacaksınz. Birbirinden farklı ürünleri ve birbirinden müthiş kampanyalardan yararlanmak için 12 Eylül 2018 çarşamba günü sizlere en yakın şok marketlerinde bulunabilirsiniz. Bu hafta birbirinden güzel kampanyanları sizler ile buluşturucak olan ŞOK marketleri aynı zamanda geçen hafta Çarşamba günü olan ürünlerin kampanyalarınıda bu hafta sonuna kadar devam etttirirken bu hareketi sizlere iki farklı kampanyayı birlikte buluşturarak sizlerin daha fazla ürün satın alabilmesini sağlayacak.

ŞOK MARKETLERİ AKTÜEL ÜRÜNLER

Şok aktüel olarak 12-18 Eylül tarihleri arasında olan özel aktüel ürünler kampanyalarında hangi ürünlerin sizlere uygun fiyatlar ile sunulacağını sizler için derledik, bu hafta için 12 Eylül 2018 ile 18 Eylül 2018 tarihleri arasında ŞOK marketlerden ulaşabileceğiniz ürünler şu şekilde hazırlanmıştır;

Aşure ayına yaklaşırken sizlerin aşurelerinizi en iyi şekilde yapmanız için aşure malzemeleri kampanyalı bir şekilde sizler ile, okulların açılmasına kısa bir süre kala okul içi tüm ihtiyaçlarınız ŞOK marketleri tarafından karşılanarak istediğinzi her ürünü mağazalarda bulabileceğiniz belirtiliyor. Ofisinizde kullanabileceğiniz  ofis sandalyesi indirimli hali ile 169,90 TL'lik fiyat ile satışa sunulacak. Birbirinden çeşit kalemler, okul çantaları ile 12 Eylül'den itaberen kampanyalı ürünlerimiz ile sizlerleyiz.