2 yıldır Ana Haber Programı sunan Buket Aydın bugün istifa ettiğini açıkladı. Buket Aydın yaptığı açıklamada Koronavirüs döneminde kendini dinleme imkanı bulduğunu ve yorgunluğun kendisi ve ailesini yıprattığını ifade ederek görevi bıraktığını açıkladı.

Kanal D Ana Haberi kim sunacak sorusunun cevabı belli oldu. Pazartesi gününden itibaren Deniz Bayramoğlu programı devralacak. Deniz Bayramoğlu kim diye merak edenler için için bazı detayları açıklamak gerekirse, CNN Türk televizyonda program sunuculuğu görevini yapan Bayramoğlu Show Ana haber programı sunucusu Ece Güner'in de eşi.

DENİZ BAYRAMOĞLU KİMDİR?

Bayramoğlu Malatya 1975 yılında dünyaya geldi. Mühendislik bölümü okurken okulu bırakarak gazetecilik mesleğine başladı, daha sonra mühendislik bölümünü de tamamlaması ile 1999 yılında finans editörü olarak çalıştı. Farklı gazetedeler editörlük olarak çalıştı. Ekonomi üzerine farklı programlarda sunucu ve yorumculuk yaparak CNN Türk Televizyonunda hafta içi Güne Merhaba programını sunmaya başladı.

ECE ÜNER KİMDİR?

1981 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Sunucu ve haberci olan ünveri Farklı televizyon programlarında sunuculuk yaptı. Son olarak CNN Türk ve haber Türk televizyonu ana haber bülteni sundu. Şu anda Show ana haber bülteni sunmaya devam ediyor. Eşi Deniz Bayramoğlu ise rakip kanalda Kanal D haberi sunmaya başlayacak.

Ece Ünver Show ana haber bülteninde Total sıralamada 6. oldu. Buket Aydın ile Kanal D programı ise 9. sırada yer alıyor. 5 Mayıs tarihli reyting sonuçlarında ise Buket Aydın 7. sırada Show ana haber bülteni ise 6. sırada bulunuyor. 4 Mayıs tarihli sıralamada Show ana haber 2. sırada Kanal D ise 8. sırada bulunuyor.

Editör: TE Bilisim