2020 Ramazan ve Kurban Bayramı ikramiye tutarı belli oldu. 2018 yılından beridir yılda iki kez emeklilere ödenecek olan ikramiyeler için ödeme takvimi açıklandı.

KİMLERE ÖDENECEK?

Şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler, emekli aylığı, yaşlılık aylığı, vazife malulü maaşı alanlar, malullük maaşı alan, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri ve ölüm geliri alanlar, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular, terörden zarar gören vatandaşlar bayram ikramiyesi ödemesi alacaklar.

BAĞKUR VE EMEKLİ SANDIĞI;

12 milyondan fazla emekliye müjde! Ramazan ikramiyesinde SSK'lılar için 7 ile 10 Nisan tarihleri arsında ödenecek. 11 Nisan tarihinde ise Bağkurdan ve Emekli Sandığından emekliler için ödemeler yapılacak. 4A SSS kapsamındakilere ise tahsis numarasına göre ödeme takvimi şu şekilde olacak..

SSK TAHSİS NUMARASINA GÖRE ÖDEME;

7 Nisan tarihinde 17, 18 ve 19 tahsis numaralı olanlara ödenecek. 8 Nisan 2020 tarihinde ise 20, 21 ve 22 tahsis numarasına ödeme yapılacak. 9 Nisan 2020 tarihinde 23, 24 numaralı ve son olarak 10 Nisan 2020 tarihinde ise 25 ve 26 tahsis numarasına ödeme yapılacak.

EVDEN ÖDEME YAPILACAK;

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapılan açıklamaya göre evde kalın çağrısı geldi. Buna göre SGK ile PTT arasındaki yapılan protokollere göre emekli maaşı ile ikramiye ödemeleri evden ödenebilecek.

NE KADAR ÖDEME YAPILACAK! Ramazan ve Kurban Baramında yılda iki kez yapılacak olan ikramiye ödeme tutarı 1.000 Tl olarak açıklandı.

Editör: TE Bilisim