Türkiye'nin dört bir yanında bulunan Türk Şeker Fabrikasının bünyesinde binlerce farklı pozisyonda personel istihdam etmektedir. Bir dönem özelleştirilmesi ile gündeme gelen fabrikalar ihale yöntemi ile özel şirketlere satıldı ancak halen bazı şirketler kamu yararına çalışmaya devam etmekte olup bu kamuya ait olan Türk Şeker Fabrikaları için geçtiğimiz günlerde personel alımı ilanı yayımlandı. Buna göre adaylar müracaatlarını İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirdi ve en az lise mezunu olmak üzere toplam 1500 kişilik atama yapılacağı belirtilmişti. Sonuçlar sonunda bugün açıklanıyor.

SONUÇLAR BUGÜN AÇIKLANACAK

Türk Şeker Fabrikası resmi internet sitesi aracılığı ile yaptığı duyuruda Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS şartsız lise mezunu personel alımı sonuçlarının 21 Ocak tarihinde belirleneceği ve belirtilen adreste noter huzurunda kura çekilişi yapılarak kurada adı çıkan kişilerin mülakata alınacağı belirtildi.

Türk Şeker Fabrikası 1500 kişilik personel alımı sonuçları bugün açıklanıyor. En az lise emzunu olan adaylar tecrübe şartlarına göre müracaatlarını gerçekleştirdi ve şimdi sonuçların açıklanmasını bekliyor. Sonuçlaar bugün Türk Şeker Fabrikası resmi internet sitesi ile kamuoyuna duyurulacaktır. Sonuçların açıklanması ile İşin Olsa ekibi olarak sizlere bilgi vereceğiz lütfen sayfamızı ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeye devam ediniz.

Editör: TE Bilisim