Dün şehit olan polis memuru Ahmet Gılıç'ın 13 yaşındaki kızı'nın feryatları yürekleri dağladı.13 yaşındaki Ece,iki aydır babamı görmedim babamı geri verin diye feryat etti.

 

DİYARBAKIR ve Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde PKK'lıların düzenlediği saldırılarda şehit olan polis memurları 38 yaşındaki Ahmet Gılıç, 31 yaşındaki İlker Narin ile 44 yaşındaki Yılmaz Dikmen, Diyarbakır'da düzenlenen törenle gözyaşları arasında memleketlerine uğurlandı. Şehit polis memuru Ahmet Gılıç'ın 13 yaşındaki kızı Ece, babasının fotoğrafını elinden düşürmeyerek, "Babamı iki aydır görmüyorum, nerdesin baba" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

 

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar İlçesi Dicle Kent Bulvarı, Medya Kavşağında trafik denetimi yaparken PKK'lıların uzun namlulu silahla açtığı ateşte polis memurları Ahmet Gılıç ile İlker Narin ve Şırnak'ın Silopi İlçesi'ndeki saldırıda şehit olan polis memuru Yılmaz Dikmen için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü önünde uğurlama töreni düzenlendi. Törene Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, İl Emniyet Müdürü Adnan Daştan, 7'inci Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Hava Muharip Kuvvet Komutan Yardımcısı Korgeneral Cemal Ziya Kadıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, şehit polis memuru Ahmet Gılıç'ın eşi Akile Gılıç, kızı Ece Gılıç, şehit polis memuru İlker Narin'in eşi Emel Narin ile 1.5 yaşındaki kızı Meyra Narin, Silopi'de şehit olan polis memuru Yılmaz Dikmen'in yakınları ile Emniyet Müdürlüğü personeli katıldı.

Milliyet