Şehir hastaneleri kuruluyor, Ankara Şehir Hastanesi hizmete başladı

Ankara Şehir Hastanesi, hasta kabulüne başladı

Şehir hastanelerinin kurulmaya başlamasıyla birlikte de diğer poliklinik ve hastanelerin buralara taşınma işlemleri yapılıyor. Son olarak Ankara' da hizmete giren Ankara Şehir Hastanesi' nin ardından vatandaşların sıkça merak ettiği bir konu bulunuyordu. Ankara Şehir Hastaneleri ya da diğer hastaneler ücretli mi olacak? Vatandaş ne kadar ücret ödeyecek? İşte bu sorulara bakan Fahrettin Koca tarafından yanıt verildi. Bakan açıklamasında " Hastaların bunu kafaya takmasına gerek yok. Çünkü herhangi bir devlet hastanesinde ne ödüyorsanız burada da onu ödeyeceksiniz. " ifadelerine yer verdi. Ayrıca Bakan Koca " Hastanemiz çok lüks olduğu için hastalar önce ayrıca para ödeyecek miyim diye endişe ediyor. " ifadelerini kullanarak, hastaların endişelenmesini gerektirecek bir durum olmadığını, ücretlendirme politikası bakımından diğer hastanelerle arasında bir fark olmadığını vurguladı...

Randevu işlemleri

Randevu işlemleriyle alakalı sorulara ise Bakan Koca tarafından randevuların kolaylaştırıldığı, internet üzerinden randevuların alınabildiğine yer verdi. 

TÜRKİYE SAĞLIK İHRAÇ EDER NOKTAYA

Bir zamanların hasta ülkesi olarak lanse edilen Türkiye' nin şimdilerde sağlık sektöründe ihraçlara başladığını söyleyen Bakan Koca " Şehir hastanelerimize Kazakistan, Romanya gibi birçok ülkeden Sağlık Sistemimize ise Malezya gibi ülkelerden talepler var. " şeklinde konuştu.

TÜM GÜNDEM HABERLERİ, SAĞLIK HABERLERİ VE EKONOMİ HABERLERİNDEN İLK SİZ HABERDAR  OLMAK İSTERSENİZ İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZI ÜCRETSİZ OLARAK İNDİREBİLİRSİNİZ.

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim