3600 Ek gösterge için geri sayım başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında yaptığı açıklamalarda "Hemşirelerimizin de 3600 ek gösterge meselesini söz verdiğimiz şekilde çözeceğimizi ifade etmek istiyorum. Seçimden sonra ele alacağımız konulardan biri de budur" açıklamasını yaptı.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılmasının ardından seçim öncesinde pek çok kez gündeme gelen 3600 ek gösterge meclis gündemine gelip gelmeyeceği merakla bekleniyor.

1.6 MİLYON ÇALIŞAN EK GÖSTERGE ÇALIŞMASINI BEKLİYOR.

TBMM Genel Kurulu bu hafta içerisinde toplanması beklenirken, meclis gündeminde çok sayıda bekleyen çalışma bulunuyor. Bunlardan bir tanesi de 3600 ek gösterge, kamu kurumlarında çalışan meslek gruplarına çıkartılması bekleniyor. Bekleyen diğer çalışmalarda ceza infaz sisteminde yeni bir düzenleme, yeni askerlik düzenlemesi gibi konularda meclisin yeni gündem konuları arasında bulunacak. Öğretmen, din görevlileri, hemşireler, polis memurları için 3600 ek gösterge düzenlemesi sonrası aylık maaşlar yanı sıra ve emekli maaşlarında önemli bir artış olacak.

3600 Ek gösterge, askerlik düzenlemesi ve infaz sisteminde yeni düzenleme gibi çalışmalar Meclisin açıklamasının ardından hız kazanması bekleniyor. :Gelişmeler olduğunda aktarmaya devam edeceğiz. Gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını sayfanın sağ tarafından indirebilirsiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim