24 Haziran 2018 tarihi itibari ile Türkiye erken seçime gidecek. Artık seçime günler kaldı son 10 gün kala tüm siyasi parti liderleri ve Cumhurbaşkanı adayları mitinglerini bir hayli artırdı. Türkiye'nin dört bir yanında yapılan siyasi konuşmalar ile her aday seçim vaatlerini açıklamaya devam ederken İşin Olsa ekibi olarak bizlerde son seçim anketleri sonuçlarını sizlere paylaşmaya devam ediyor.

İşin Olsa ekibi olarak kendimiz seçim anketleri yaptığımız gibi yine yapılan seçim anketi sonuçlarını da sizlerle paylaşıyoruz. Günler kala son seçim anketi sonuçlarını açıklıyoruz. Peki Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı arasında yaşanan çekişmede ki son durum nedir? Hangi parti yüzde kaç oy alacak?

SON SEÇİM ANKETİ

Yapılan son seçim anketi sonuçlarına bakıldığında Adalet ve Kalkınma Partisi AKP'nin yüzde 43, Cumhuriyet Halk Partisi CHP'nin yüzde 25, Milliyetçi Harekat Partisi MHP'nin yüzde 6, İYİ Parti'nin yüzde 14, Halkların Demokrasi Partisi HDP'nin ise yüzde 9 civarında oy aldığı görülmektedir. İttifaklar halinde düşünüldüğünde ise Cumhur İttifakının yüzde yüzde 47 - 48, Millet İttifakının ise yüzde 40 civarı oy aldığı görülüyor.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM ANKETİ SONUÇLARI BURADA

Editör: TE Bilisim