Tüm Türkiye geneli referandum oy kullanma işlemleri sürmeye devam ediyor. Bilindiği üzere saat 16.00 surlarında 32 ilde sandıklar kapatıldı. Oy kullanma işlemlerinde olumsuzlukların yaşanmaması için Polis ve Jandarma ekipleri okul içerisi ve dışarısında geniş güvenlik önlemleri aldı.

Türkiye geneli pek çok yerde ufak tartışmalar ve kavgalar çıkmaya devam ederken Diyarbakır'da iki farklı görüş arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışma sonrasında 3 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

JANDARMA BÖLGEYE SEVK EDİLDİ

Diyarbakır'da yaşanan olayda akraba grubu arasına giren Jandarma tarafları sakinleştirirken yeni bir olayın yaşanmaması için bölgeye takviye Jandarma ekipleri sevk edildi.

İlk belirlemelerde 2 kişinin öldüğü ve 1 kişinin yaralandığı belirtilirken daha sonra yeni bilgilerin gelmesi ile yaralı kişinin de hastane de hayatını kaybettiği öğrenildi. Türkiye geneli çatışma haberlerinin oluşmaması için Jandarma ve Polis ekipleri okul içerisi ve dışarısında geniş güvenlik önlemleri alamya devam ediyor. Türkiye geneli sandıkların saat: 17.00 itibari ile kapatılması beklenmektedir. 32 ilde sandıklar saat: 16.00 itibari ile kapanmıştı.

32 İLDE SANDIKLAR KAPATILDI! SAYIMLAR YAPILIYOR MU?
Editör: TE Bilisim