Türkiye bilindiği üzere uzun bir süredir pek çok örgüt üyesinin yakalanması için bültenler çıkartmaya devam ederken dış ülkelerle de bu konu hakkında görüşmelerini sürdürmektedir. Özellikle PKK / YPG / PYD'nin eski eş başkanı olarak bilinmekte olan Salih Müslim için Türkiye kırmızı bülten çıkartmıştı.

Türkiye, PYD ve PKK'nın eski eş başkanı olarak bilinen Salih Müslim için kırmızı bültenle aramasını çıkartmış ve görüldüğü yerde tutuklanması gerektiği hususunu paylaşmıştı. Nerede olduğu bilinmeyen ve kırmızı bültenle aranmakta olan Salih Müslim ajanslara düşen son dakika haberi ile yakalandı.

SALİH MÜSLİM NEREDE YAKALANDI?

Türkiye'nin kırmızı bültenle hakkında yakalama emri çıkarttığı PKK  PYD'nin eski eş başkanı Salih Müslüm yakalandı. Peki nerede yakalandı? Buna göre yayımlanan son dakika haberlerine göre Salih Müslim'in Çekya'nın başkenti olarak bilinen Prag'da yakalandığı duyuruldu.

TÜRKİYE TEMAS KURDU İADESİNİ İSTİYOR!

Konunun Türkiye gündemine taşınması ile Adalet Bakanlığı anında temas kurdu ve PKK ile PYD'nin eski eş başkanı olarak bilinen Salih Müslim'in iadesi için çalışmalarını başlattı. Peki Salih Müslim'i Türkiye'ye verecekler mi? Gelen son dakika haberlerine göre Çekya makamlarının Salih Müslim'i mahkemeye sevk edeceklerini ve ardından Türkiye'ye iade işlemlerine geçileceğini duyurmaktadır.

Editör: TE Bilisim