Astsubay alımları mülakat sonuçları ve Jandarma Sahil Güvelik alımlarının sonuçları belli oldu. Merakla beklenen sonuçlara göre kesin kazananların listesi açıklandı. Sonuçlar ve diğer önemli detaylar haberimizde.

Astsubay alımları mülakat sonuçları ve Jandarma Sahil Güvelik alımlarının sonuçları belli oldu. Astsubay alımları seçme aşaması sınavları, sözlü mülakat sonuçlarına adaylar ulaşabilecek. Jandarma astsubay Sahil Güvenlik alımı mülakat sonuçları da açıklandı. Alımlar ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

BAŞVURULAR 23 NİSAN'DA BİTMİŞTİ

Yayınlanan başvuruya göre 23 Nisan da başvuruların tamamlanması kararlaştırıldı. Listeler ise 3 Mayıs'ta açıklandı. 21 Mayıs ve 13 Haziran aralığında fiziksel inceleme, fiziki yeterlilik ve mülakat seçmeleri yapıldı.

SONUÇLARI NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

Astsubay alımları mülakat sonuçları ve Jandarma Sahil Güvelik alımlarının sonuçlarını sadece e-devlet üzerinden öğrenebilirsiniz. E-devlet üzerinden giriş yaptıktan sonra sonuçlarınızı göreceksiniz.

BUNDAN SONRA NE YAPILACAK?

Belge İmzalama Fiziki Kontroli Fiziki Yeterlilik ve Mülakat Seçme Sınavının ica edilmesini ardından Sağlık raporunun alınması 17 Eylül 2018 e kadar yapılacak. Kesin kayıtların yapılmaya başlanması (Kayıt-kabul) işlemi ise 17 Eylül 2018 tarihinde yapılacaktır.

Sonuçları öğrenmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim