Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından geçtiğimiz haftalar da kamuoyuna duyurulan askeri personel alımı ilanı ile 4 farklı sınıf için toplam 100 kişilik astsubay alımı yapacağı ilan edilmişti. Buna göre Sahil Güvenlik Komutanlığı 4 farklı sınıf için astsubay alımına başvurular 10 Nisan 2017 - 24 Nisan 2017 tarihleri arasında Sahil Güvenlik Komutanlığı resmi internet sitesi aracılığı ile kabul edildi.

Alım ilanı Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından hazırlanmış olup kamuoyuna yine Sahil Güvenlik Komutanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulmuş olup adaylar 10 Nisan 2017 - 28 Nisan 2017 tarihleri arasında Sahil Güvenlik Komutanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile kabul edildi. Başvuruların sona ermesi ile adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak etmekteydi ve 100 astsubay alımı sonuçları açıklandı.

SORGULAMA EKRANI

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yapılan açıklama ile 55 güverte, 35 makine, 5 uçak bakım, 5 bilgi teknolojileri sınıfları için toplam 100 astsubay alımı sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Buna göre sorgulama ekranı açıldı.

https://uygulama.sgk.tsk.tr/SonucSorgu/sonucSorguAstsubay.xhtml

Sorgulama ekranına ulaşmak isteyen adayların yukarı da ki linki takip etmesi ve formda ki ilgili ekranları doldurarak sonuçları sorgulaması gerekmektedir. Sahil Güvenlik Komutanlığı 55 güverte, 35 makine, 5 uçak bakım, 5 bilgi teknolojileri branşlarına 100 astsubay alımına uygun görülen adaylar Sahil Güvenlik Komutanlığı ile iletişime geçerek gerekli bilgiyi alabilir.

ASKERİ İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
ASTSUBAY MAAŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim