25 Ağustos 2017 tarihli Resmi Gazete gündeme bomba gibi düşmeye devam ediyor. Çok sayıda kuruma atama ilanları verildi ve önlisans mezunlarına POMEM hakkı tanındı. Sağlık Bakanlığı ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü içinde 90 kişilik atama izni verildi.

İşin Olsa ekibi olarak detaylı bir şekilde atamaları inceledik buna göre Sağlık Bakanlığı 62 memur ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 28 memur iki kurum ise kamuya toplam 90 kişilik memur ataması yapmış olacak Peki pozisyonlar ve diğer detaylar nedir.

ALINACAK POZİSYONLAR

Sağlık Bakanlığı ve Tapu Kadastro Müdürlüğü için Resmi Gazete'de ihdas edilen kadrolarla birlikte alım yapılacak pozisyonlar, sayıları gibi pek çok detay verildi. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir.

Sağlık Bakanlığı
İlçe sağlık müdürü, tabip, hemşire, ebe, sağlık memuru, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, bilgisayar işletmen, şoför ve hizmetli kadroları için Sağlık Bakanlığına resmi gazetede toplam 62 kişilik atma için izin verildi. Alımların en kısa sürede içerisinde yapılması ve konu hakkında duyuru yapılması bekleniyor.

Tapu Kadastro Müdürlüğü
Tapu sicili müdürü, tapu sicili müdür yardımcısı, bilgisayar işletmeni kadroları için ise toplam 28 kişilik memur ataması yapılacak. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünün de 28 kişilik alımı en kısa sürede yapması bekleniyor.

DİĞER ATAMALARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim