Ülkemizin en önemli kamu kurumlarından olan ve her sene açık pozisyonları için on binlerce kişilik atama gerçekleştirmekte olan Sağlık Bakanlığı bu senede rekor bir alıma imza atacak ve sene sonuna kadar toplam 50 binden fazla atamanın yapılabileceği tahmin edilmektedir.

Buna göre Sağlık Bakanlığı cephesinden yapılan açıklamalar ile ilk atamanın Mart ayı içerisinde yapılacağı duyurulmuştu. Ancak Mart ayının son haftasına girilmesine rağmen halen bir duyuru yapılmadı. Alımlar ne zama yapılacak derken CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil tarafından önemli bir açıklama geldi.

9 BİN ATAMA YAPILACAK!

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil resmi sosyal medya hesabı aracılığı ile yaptığı duyurusunda Sağlık Bakanı ile görüşme yaptıklarını ve ortalama ilk atamada 9 bin kişilik personel alımı yapılacağını belirtti. Yine kadrolar hakkında da bilgi veren CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil atama kılavuzu ile branşlara göre dağılımın en geç Perşembe gününe kadar yayımlanacağını ve ortaöğretim mezunu hemşire alım sayısının bine çıkartılması için talepte bulunduklarını belirtti. Sağlık Bakanlığı tarafından önümüzdeki günler içerisinde atama kılavuzunun kamuoyuna duyurulması beklenmektedir. Atamaya ilişkin bilgi geldiğinde www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz.

TÜM MEMUR ALIMLARI BURADA
Anlık Bildirim: İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMAMIZ BURADA