Ülkemizin önemli kuruluşlarından bir tanesi olarak bilinen Sağlık Bakanlığı her sene uygun kadrolar için memur ve personel ataması gerçekleştirmekte olup Maliye Bakanlığı tarafından Sağlık Bakanlığına her sene yüklü memur ve personel alımı için izinler çıkmakta ve çıkmaya devam etmektedir.

Bu sene Sağlık Bakanlığı kaç memur alacak sorularına ilişkin Sağlık Bakanı açıklama yapmış ve 2018 yılı içerisinde toplam 55 bin kişilik memur atamasını gerçekleştireceklerini müjdelemişti. Peki Sağlık Bakanlığı 55 bin memur alımını ne zaman yapacak, Sağlık Bakanlığı 55 bin memur alımı kadroları nelerdir? İşin Olsa ekibimize geçen haberler ile tüm detayları sizlere belirtiyoruz.

16 BİN MEMUR ALIMI KADROLARI AÇIKLANDI!

Buna göre diş tabibi 1 personel, diyetisyen 1 personel, ebe bin 3 personel, hemşire 5 personel, psikolog 1 personel, sağlık memuru 45 personel, sağlık teknikeri 1 personel, tabib 6677 personel, uzman tabip 8266 personel olmak üzere toplam 16 bin atama gerçekleştirilecektir. Bu atamalardan hariç olarak 39 bin kişilik bir alımın daha yapılması bekleniyor.

İLANLAR NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Sağlık Bakanlığı 55 bin kişilik memur ve personel ataması yapacak. Peki ilanlar ne zaman yayımlanacak? Şu an için Sağlık Bakanlığından 55 bin memur alımına ilişkin tarih duyurusu bulunmamaktadır. Ancak atamalara ilişkin açıklamaların yakın zamanda yapılması bekleniyor.

Memur İlanı Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Anlık Bildirim: 
Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER