Sağlık Bakanlığı bilindiği üzere 2018 yılında ciddi atama gerçekleştirecek. Atamaların ilk kademesi gerçekleştirildi ve farklı pozisyonlar için toplam 9 bin kişilik memur alımı başvurular alındı. Lise, ön lisans ve lisans mezunu olup mezuniyetleri ile alakalı Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS'ye girmiş puanları açıklamış olan adaylar müracaatlarını gerçekleştirdi.

Buna göre Sağlık Bakanlığının yakın zamanda yeni bir atama daha yapılması bekleniyordu atamanın ne zaman yapılacağına yönelik açıklama beklenirken Gazeteci Murat Polat resmi sosyal medya hesabı aracılığı ile flaş bir iddiayı öne sürdü. Peki detaylar nedir?

18 BİN MEMUR ALINACAK!

Gazeteci Murat Polat resmi sosyal medya hesabı aracılığı ile kamuoyuna yaptığı duyuruda Sağlık Bakanlığının 18 bin memur alımı yapacağı ve bu alımların Haziran ayına alındığı belirtildi. Yani atamaların normalde Haziran ayından önce yapılmasının ön görüldüğü ancak erken seçim öncesi adaylara müjde verilmek için atama tarihinin Haziran ayına alındığı söylendi.

Şu an için Sağlık Bakanlığı cephesinden konu hakkında resmi yazılı ya da sözlü bir açıklama yapılmadı yani Haziran ayında 18 bin kişilik memur atamasının yapılıp yapılmayacağı bilinmiyor. Ancak Gazeteci Murat Polat'ın öne sürdüğü gelişmeye göre 18 bin kişilik atama Haziran ayı içerisinde yapılacak gelişme oldukça www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin
Sosyal Medyadan Bizi Takip Edin