Sağlık Bakanlığı açık olan pozisyonların hepsi için aralıklarla personel atamaları gerçekleştirmektedir. Geçtiğimiz haftalarda da yaptığımız haber ile Sağlık Bakanlığının toplam 12 bin 500 kişilik personel ataması yapacağını duyurmuştuk.

Sağlık Bakanlığının 12 bin 500 kişilik sağlık personel ataması yapacağına ilişkin bir yeni duyuru da Sağlık Bakanı Recep Akdağ'dan geldi. Buna göre Sağlık Bakanlığı 12 bin 500 kişilik sağlık personeli ataması yapacak.

BAKAN DUYURDU

Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı açıklamasında Maliye Bakanlığından 12 bin 500 kişilik atama için vize aldıklarını belirtti. Buna göre Sağlık Bakanlığı 12 bin 500 kişilik personel ataması yapacakları kamuoyuna duyurulmuş oldu ve yine Bakan Recep Akdağ FETÖ'den dolayı kamuya alımların güvenlik soruşturmalarının tamamlandıktan sonra gerçekleştiğini belirterek bu sebepten dolayı atamaların geciktiğini ancak en kısa süre içerisinde yerleştirmelerin yapılacağını duyurdu.

ATAMALAR NE ZAMAN YAPILACAK

Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı açıklamasında 12 bin 500 kişilik atama için vize aldıklarını duyurdu. Peki atamalar ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanı Recep Akdğ atamaların hangi tarihte yapılacağın ilişkin net bir gün vermedi ancak atamaların önümüz deki birkaç ay içerisinde yapılacağını belirtti. Buna göre kargo tespitlerinin yapılması ile 12 bin 500 kişilik atamanın kamuoyuna duyurulması beklenmektedir.

ATAMA İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim