Sağlık Bakanlığının 12 bin 500 kişilik personel alımı yapması bekleniyordu. Alımlar Mayıs ayında yapılması beklenirken Mayıs ayında Sağlık Bakanlığı personel alımı yapmadı ve Haziran ayında alımlar yapılacak mı? Yapılmayacak mı? Diye sorular devam ederken sonunda konu hakkında açıklama geldi.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile 12 bin 500 kişilik personel alımının tarihi duyuruldu. Buna göre Sağlık Bakanlığı 12 bin 500 kişilik personel alımı başvuruları Haziran ayında yapılacak. Peki tam tarih nedir?

TARİH DUYURULDU

Sağlık Bakanlığı cephesinden yapılan açıklama ile 12 bin 500 kişilik personel alımı tercihlerinin 7 Haziran 2017 - 13 Haziran 2017 tarihleri arasında yapılacağı belirtildi. Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı açıklamasında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezine kadroları ilettiklerini duyurmuştu.

ÖSYM'nin resmi internet sitesi aracılığı ile sağlık personeli adayları 7 Haziran 2017 - 13 Haziran 2017 tarihleri arasında başvurularını internet üzerinden gerçekleştirebilecek. Sağlık Bakanlığı toplam 12 bin 500 kişilik personel alımı gerçekleştirmiş olacak.

KADROLAR YAYIMLANMADI

Sağlık Bakanlığı 12 bin 500 kişilik personel alımının hangi kadroalr için kaç personel alımı yapacağı merak ile beklenmekte olan sorulardan bir tanesidir. Ancak Sağlık Bakanlığı tarafından henüz 12 bin 500 kişilik personel alımına ilişkin her hangi bir kadro detayı verilmedi. Kadrolara göre Sağlık Bakanlığı personel alımının duyurulması ile İşin Olsa olarak sizlere yeni bilgiler vereceğiz.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim