Sağlık Bakanlığının bilindiği üzere Mayıs ayı içerisinde atama yapması bekleniyor. Atamaların ne zaman yapacağı büyük bir merak ile beklenirken Sağlık Bakanı Recep Akdağ adaylara müjdeli bir duyuru yaparak İstanbul iline mahsus olmak üzere sağlık personeli kadrolarna atama yapacaklarını duyurdu.

Bilindiği üzere İstanbul'un nüfusundan dolayı sağlık ihtiyaçları oldukça fazla. FETÖ'cülerin de meslekten ihraç edilmesi ile İstanbul'da açık kalan kontenjanlarına hızlı bir şekilde doldurulması planlanıyor. Bu sebepten dolayı yakın zaman içerisinde İstanbul başta tüm Türkiye geneli sağlık personeli ataması yapılacak.

KADROLAR DOLDURULACAK

FETÖ'den boşalan kadroların doldurulması için tüm Türkiye geneli araştırmalar ve açık pozisyonların tespiti incelemeleri devam ediyor. İlk olarak önceliğin İstanbul'a verilmesi beklenmekte olup Sağlık Bakanı Recep Akdağ'da İstanbul iline mahsus atamaların yapılacağını ve boş bulunan ancak acil doldurulması gereken kadrolrın doldurulacağını ifade etti.

ATAMA YAPILACAK

Şu an için İstanbul iline mahsus atamaların ne zaman hangi pozisyonlar için yapılacağı belli değil. Ancak Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın ifadelerine göre doktor ve diğer sağlık personeli kadrolarında ki ihtiyaçlara göre İstanbul iline özel yakın zaman içerisinde çok sayıda atama yapılacağı beklenmektedir. Atama ilanının kamuoyuna duyurulması ile sizlere bilgi vereceğiz.

ATAMA İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim