Sağlık Bakanı Fahrettin koca sosyal medya üzerinden günlük koronavirüsü vaka tablosunu açıklamaya devam ediyor. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarının uyulması konusunda da sık sık uyarılar yapan Bakan Koca vaka sayısının düşmesi için kurallara uyulması konusunda ikazlarını devam ediyor. Sosyal medya paylaşımların bazılarında ise fiziksel mesafeye uymayan vatandaşların resmini paylaşılarak, salgına karşı kaç kişiyiz notunu paylaşıyor. Ayrıca Bakan Koca, son dakika bir açıklama yaptı. Detaylar şu şekilde;

BUGÜN BİN KİŞİ KORONAYA YAKALANABİLİR!

Son verilere göre bugün en az 1000 kişinin covid19’a yakalanması bekleniyor. Önceki günlerden tedbirli olmayı öğrenelim değerlendirmesi geldi. 10 Temmuz ve 11 Temmuz günlük koronavirüs vaka tablosu ile günlük enfekte hasta sayıları şu şekildedir.

10 Temmuz 2020 tarihli günlük fakat sayılarında 48 bin 787 test ederken 1003 vaka tespit edildi. Türkiyde 11 Mart tarihinden bu yana, 200 bin 10965 hasta bulunuyor. Bu hastalardan dün tarihli 1493 kişi iyileşerek sağlığına kavuştu. 11 Temmuz 2020 tarihli günlük koronavirüs tablosu şu an belli olmadı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vakaların belli olur olmaz sosyal medya üzerinden ve Sağlık Bakanlığı resmi internet sitesinden açıklamasını yapılmaktadır. Gelişmeleri an be an aktarmaya devam edeceğiz.