11 Mart tarihinden bu yana Türkiye corona virüsü salgını ile mücadele etmeye devam ederken pek çok ünlü isimde corona virüsüne yakalanmaya devam ediyor. Buna göre son dakika yapılan açıklamalarda Rüştü Reçber'in de corona virüsü olduğu eşi tarafından yapılan resmi duyuruda açıklandı.

EŞİ DUYURDU

Reçber'in eşi Işıl Reçber ,"Eşim Rüstü’yü COVİD-19 teşhisiyle hastaneye yatırmış bulunuyoruz. Her şey normal ilerlerken birdenbire gelişen hızlı semptomlarla biz de olayın şokundayız. Kritik süreçler ve çok zor, Allah benim değerli eşimle beraber tüm hastalara acil şifa kolaylık versin." açıklamasını yaptı.

RÜŞTÜ REÇBER KİMDİR

10 Mayıs 1973 yılında dünyaa gelen Rüştü Reçber futbol dünyasının utunamadığı kalecileri arasında yer almakta olup ülkemizin milli takımında senelerce forma giymiş İspanya'nın en iyi takımlarından bir tanesi olan Barcelona'da forma giymiş bir sporcu olarak bilinmekte olup 2003 yılında dünyanın en iyi üçüncü kalecisi seçilerek Türkiye'nin gururunu kabartmıştır. Türkiye'nin en önemli kalecilerinden bir tanesi olarak bilinmekte olan Rüştü Reçber'in de tüm dünyanın yakından tkaip etmiş olduğu ve Türkiye'de de 11 Mart tarihinden bu yana salgınların artarak devam ettiği corona virüsüne kapıldığı eşi tarafından kamuoyuna duyurulmuş olup başarılı sporcunun hastanede yatış işlemlerinin gerçekleştirildiği ve tedavisine geç kalınmadan başlandığı belirtilirken durumu, nasıl olduğu, corona virüsü belirtilerinin neler olduğuna dair bir bilgi paylaşılmazken önümüzdeki günlerde Rüştü Reçber'in ailesinden corona virüsüne ilişkin tedavilerin nasıl gittiğine yönelik bir duyuru yapılması beklenmektedir.