Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdürmekte olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi PTT bilindiği üzere açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için her sene memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir.

Geçtiğimiz sene Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi PTT tarafından kamuoyuna üç farklı atama ilanı yayımlandı ve Danıştay ikinci ile üçüncü alımları iptal etmişti. Ancak sonradan yapılan başvurular ile ikinci atamanın geçerli olması kabul edilmişti. PTT'nin 2018 yılında da memur alımı yapması beklenirken henüz bir duyuru ya da ilan yayımlanmamıştır. Peki PTT yeni dönem memur alımları ne zaman yapılacak?

PTT MEMUR ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Buna göre Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi PTT'nin memur ve personel alımına ilişkin en doğru bilgi PTT insan kaynakları aracılığı ile verilecek olup şu an için insan kaynakları tarafından her hangi bir kamuoyuna resmi açıklama yapılmadığı için tarih verilememektedir. Ancak en kısa süre içerisinde PTT tarafından kamuoyuna ilanın yayımlanması bekleniyor.

PTT'nin bilindiği üzere iki alımına Danıştay'dan durdurma kararı gelmişti. PTT'nin yeni alımlarına her hangi bir durdurma kararının gelmemesi için çalışmaların yapıldığı ön görülmektedir. Geçtiğimiz aylarda yayımlanan yeni duyuru ile bilindiği üzere PTT'nin memur alımları için kendi sınavını kendi yapacağına yönelikte açıklama yapılmıştı.

Editör: TE Bilisim