Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.)'nin tüm ilanları başvuru yapacak olan adaylar tarafından dikkat ile takip edilmekte olup yayımlanan memur alım ilanlarına beklenenden daha fazla başvuru yapılmaktadır. Geçtiğimiz 2016 yılının Nisan - Mayıs aylarında alım ilanı yayımlanan Posta ve Telgraf Teşkilatı aylardır alım ilanı yayımlamıyor. Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS 2016/6 merkezi yerleştirme ataması ile PTT'nin personel alımı yapılması beklenirken yine PTT alım için kadroları Devlet Personel Başkanlığına iletilmedi ve yine alım yapılmadı. Peki 2017 yılında PTT personel alımı yapacak mı?

PTT 2017 Personel Alım

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinin 2017 yılında personel alımı yapması beklenmektedir. Boş pozisyonların doldurulması için ilan yayımlaması beklenen PTT'nin kaç kişilik kadro ayıracağı bilinmemekte olup alım ilanları kurumun insan kaynakları bölümünde tüm pozisyonlar belirtilmektedir.

Şu anda yayımlanan duyurular ve haberlere bakıldığında Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinin personel alımı yaptığı görülmemektedir. Ancak önümüzde ki aylar içerisinde PTT'nin 2017 yılında mutlaka personel alımı yapması bekleniyor. PTT'nin resmi internet sitesinde bulunan insan kaynakları bölümü aracılığı ile alım ilanının yayımlanması ile birlikte sizleri konu hakkında bilgilendireceğiz.
Editör: TE Bilisim