PTT'nin KPSS şartı olmadan 5 bin personel alacağını duyurması ile adeta başvuru patlaması yaşandı. Açıklamalara göre 100 binin üzerinde rekor bir başvuru sayısına ulaşıldı. Başvuru süresinin bitmesi ile adayların merak ettiği sorularda gün yüzüne çıkmaya başladı. Sınav tarihlerinin ne zaman açıklanacağı ve sınavların nerelerde yapılacağı gibi soruların yanı sıra, başvuru ücretini yatırıp başvuru yapamayan veya yanlış başvuru yapanların ücret iadesi alıp alamayacağıda önemli sorular arasında yer alıyor. İşte tüm cevaplar İşinOlsa.com farkı ile sizlerle...

BAŞVURU SÜRESİ BİTTİ! AÇIKLAMALAR GELDİ!

21.05.2018 günü saat 23.59'da başvuruların bitmesi ile rekor başvuruya ulaşan kurum 100 binden fazla başvuru aldığını açıkladı.

PTT'nin İnsan Kaynakları Biriminden PTT 2018/1 personel alımı hakkında yeni bir açıklama gelerek başvuru ücretleri konusunda bilgi verildi. Yapılan açıklamaya göre başvuru ücretini yatırıp herhangi bir sebepten başvuru yapamayan veya başvuru yaptığı halde şartları taşımayan adayların yatırdıkları ücreti geri alabileceklerine dair bilgi verildi.

PTT İnsan Kaynakları Biriminden Yapılan Açıklamada;

"2018/1 Personel alımı başvuruları 21.05.2018 günü saat 23.59’a kadar sistem üzerinden alınacaktır.
2018/1 personel alımına yanlış T.C. kimlik numarası beyan ederek başvuru yapan adaylar ile ilanda belirtilen şartları taşımadığı halde sınav ücreti yatıranlardan başvuru yapamayanların sınav ücretleri iade edilecektir. Sınav ücretlerinin iade sürecine ilişkin duyuru en kısa sürede sitemizde yayınlanacaktır.
Kamuoyuna duyurulur."

şeklinde duyuru yapıldı.

SONUÇLAR NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Başvuru yapan adayların şu sıralar en merak ettiği soru ise sonuçların ne zaman açıklanacağı. Ancak başvuru klavuzunda bu konuya dair herhangi bir bilgiye yer verilmedi. Tahminlerimize göre yine PTT'nin kendi web sayfasında yayımlanacak bir duyuru ile bu soru cevaba kavuşacak. İşinOlsa.com ekibi olarak bizlerde her zaman olduğu gibi tüm kaynakları yakından takip ediyor olacağız ve tüm gelişmeler hakkında siz değerli okuyucularımızı bilgilendireceğiz. Mobil uygulamalarımız veya web sitemiz aracılığı ile her daim takipte kalabilirsiniz.

İŞİNOLSA.COM

Editör: TE Bilisim